Can not connect to LOGO SERVER at server : 32070 Hatası ve Çözüm Açıklaması...

Can not connect to LOGO SERVER at server : 32070 Hatası ve Çözüm Açıklaması

Logo Muhasebe programlarında karşılaşılan ve Logo Programının açılmamasına sebep olan bu hatanın çözümü aslında çok basittir. Logo Programının kurulu olduğu bilgisayarda (Ana Bilgisayar) Logo Lisans Servisi çalışmaktadır bu servis aracılığıyla, kullanmakta olduğunuz Logo Programı, Lisans Kontrolü için Logo Sunucularıyla belirli aralıklarda haberleşmektedir. Bu haberleşmedeki herhangi bir sebeple olan kesinti durumunda Logo Muhasebe Programınızı açmaya çalıştığınızda bu hatayı verecektir.

 

Logo Lisans Yenileme Nasıl Yapılır.?

Öncelikle Kullandığınız Logo Muhasebe Programı üzerine saÄŸ tık yapıp açılan menüden “Dosya Konumunu Aç” seçeneÄŸini tıklıyoruz. Açılan klasörde  sys.exe  isimli dosyayı çalıştırıyoruz. Yönetim Sekmesinden, Lisans Yenileme’yi seçip Lisans Yenileme iÅŸlemini baÅŸlatıyoruz.

Lisans Yenileme işlemi sırasında internet hızınıza bağlı olarak belirli bir süre beklemeniz gerekir. Lisans yenileme işlemi sırasında Lisansınıza bağlı olan Lisans Anahtarlarının bir listesi çıkacaktır, Ekranınızda Lisans Yenileme işleminin bittiğini belirten bir uyarı çıkana kadar beklemeniz gerekir.

Logo Lisans Yenilemenin tamamlandığına dir aşağıdaki uyarı çıkmalıdır.

Logo Lisans servisi nasıl çalıştırabilirim?

Logo Lisans Yenileme işlemi bittikten sonra, Logo Lisans Servisinin kontrol edilip çalıştırılması gerekir.

Logo Muhasebe Programının kurulu olduğu bilgisayarda Çalıştır (Windows+R) gelerek Aç kısmına services.msc yazılarak tamam butonuna basılır. Böylece bilgisayarda kullanılan Hizmetler ekranına erişmiş olacağız.

Açılan ekranda LOGO_GO3_Service satırını seçip sol kısımdan Start (Başlat) butonuna tıklayarak servisi çalıştırabilirsiniz.

Tüm bu işlemleri yaptıktan Sonra Logo Muhasebe Programınızı yeniden çalıştırabilrsiniz.

Yorumlar