Dia Yazılım Kurumsal ERP Çözümleri...

Dia Yazılım Kurumsal ERP Çözümleri

DİA YAZILIM - BULUT (Cloud) Muhasebe Yazılımı nedir?

DÄ°A Yazılım Bulut Muhasebe Programları, geleneksel, ÅŸirket içinde kullanılan ve manuel olarak yüklenen muhasebe yazılımına benzer; arasındaki tek fark muhasebe verilerinin uzak sunucularda barındırılmasıdır. 

Tüm uygulama iÅŸlevleri, kullanıcının masaüstünde deÄŸil, bulut ortamında gerçekleÅŸtirilir. Bulut biliÅŸimde, kullanıcılar yazılım uygulamalarına Ä°nternet veya baÅŸka bir aÄŸ aracılığıyla bir bulut uygulama hizmet saÄŸlayıcısı aracılığıyla uzaktan eriÅŸirler.

DÄ°A Yazılım Muhasebe Programı kullanmak, iÅŸletmeyi ayrı masaüstü bilgisayarlara yazılım yükleme ve bakım yapma zorunluluÄŸundan kurtarır.

Bulut muhasebesi çözümleri ayrıca diğer departmanlardaki, uzaktaki veya şubelerdeki çalışanların aynı verilere ve yazılımın aynı sürümüne erişmesine olanak tanır.

Dia Yazılım Muhasebe Çözümleri sayesinde,  finansal iÅŸlemlerinizi kolaylaÅŸtırın, basitleÅŸtirin ve otomatikleÅŸtirin. Dia Yazılım Online Muhasebe Programları, size tek bir yerde esnek bir genel muhasebe defteri, otomatik faturalama süreçleri ve mükemmel zeka sunar. 

DİA Yazılım Muhasebe Programları ile geleneksel Muhasebe Programları arasındaki fark nedir?

Dia Bulut muhasebe Yazılımı ile geleneksel muhasebe programları arasında birkaç temel fark vardır. Birincisi, bulut muhasebesi daha esnektir. Muhasebe verilerine, birkaç seçilmiÅŸ ÅŸirket içi bilgisayar yerine, Ä°nternet baÄŸlantısı olan herhangi bir cihazdan herhangi bir yerden eriÅŸilebilir. Ä°kinci olarak, geleneksel muhasebe yazılımlarından farklı olarak, bulut muhasebe yazılımı finansal bilgileri otomatik olarak günceller ve gerçek zamanlı olarak finansal raporlama saÄŸlar. Bu, hesap bakiyelerinin her zaman doÄŸru olduÄŸu ve manuel veri giriÅŸi nedeniyle daha az hata olduÄŸu anlamına gelir. Ayrıca, birden çok para birimini ve çok ÅŸirketli iÅŸlemleri daha verimli bir ÅŸekilde idare edebilirler.

Åžirket içi dünyada, bir firma her büyüdüğünde, daha büyük yazılım lisansı ve bakım maliyetlerinin yanı sıra veritabanı, sistem yönetimi ve diÄŸer yazılımlar için yeni lisanslar ve ücretlerle karşılaşırlar. Firma ayrıca sunucular gibi yeni donanımlar için pahalı sermaye alımları yapmak zorunda kalabilir. Bulut çözümleriyle iÅŸletmeler, iÅŸ sözleÅŸmeleriniz dolduÄŸunda kalıcı, pahalı ekipman ve lisanslarla sıkışıp kalmazlar.

Ayrıca Dia Yazılım Muhasebe Programı, geleneksel muadiline göre çok daha az bakım gerektirir. Bulut saÄŸlayıcı yedeklemeleri tamamlar, güncellemeler otomatik olarak gerçekleÅŸir ve hiçbir ÅŸeyin bir ÅŸirket bilgisayarına indirilmesi veya yüklenmesi gerekmez.

Dia Yazılım ile Finansal Verilerim Güvende mi?

Bulut muhasebesi çözümleri, finansal bilgileri depolamak için geleneksel muhasebe yazılımlarına göre eÅŸit derecede güvenli (ve bazen daha güvenli) bir yöntem saÄŸlar. Ã–rneÄŸin, kritik finansal bilgilere sahip bir ÅŸirket bilgisayarı veya dizüstü bilgisayarı kaybolabilir veya çalınabilir ve bu da bir bilgi ihlaline yol açabilir. Bununla birlikte, bulut muhasebesi, ÅŸirket bilgisayarlarında hiçbir finansal veri izi bırakmaz ve buluttaki bu verilere eriÅŸim ÅŸifrelenir ve parola korumalıdır.

Veri paylaşımı da daha az endiÅŸe vericidir. Bulut muhasebesinde, iki kiÅŸinin benzersiz parolalarıyla aynı sisteme eriÅŸim haklarına ihtiyacı vardır. Geleneksel yöntemler, verileri taşımak için genellikle flash sürücüler gerektirir ve bunlar kaybolabilir veya çalınabilir.

Son olarak, bulut saÄŸlayıcılarının genellikle iki veya daha fazla konumda yedekleme sunucuları vardır. Bir sunucu ağı çökerse, verilerinize yine de eriÅŸebilirsiniz. Sadece ÅŸirket içinde tutulan bilgiler, bir yangın veya doÄŸal afette yok edilebilir veya zarar görebilir ve asla kurtarılamaz.

Bulut Muhasebesi Finansal Faydaları Nelerdir?

Bulut muhasebesi kullanan ÅŸirketler, verileri depolamak için daha az baÅŸlangıç ​​sunucu altyapısına ihtiyaç duyar ve BT personelinin bunu sürdürmesi veya bulut muhasebe sistemini güncellemesi gerekmez. Daha az genel gider giderleri ve yeni yazılım satın alımlarının olmaması, iÅŸletmeler için daha fazla tasarruf anlamına gelir. Åžirket içi dünya için durum tam tersi. Bir firma her büyüdüğünde, daha fazla yazılım lisansı ve bakım maliyetlerinin yanı sıra veritabanı, sistem yönetimi ve diÄŸer yazılımlar için yeni lisanslar ve ücretlerle karşılaşırlar.

Yorumlar